Kærligst – den gode begravelse

UDKOMMET PÅ FADLS FORLAG 30 MARTS 2012

Kærligst er en brugsbog til dig, der skal planlægge en kirkelig eller borgerlig begravelse. Du kan også bruge bogen til at reflektere over og formulere dine personlige ønsker til din egen begravelse.

Begravelsen eller bisættelsen er en unik begivenhed. Den kan ikke gøres om. Men formår du at tage vare både på dig selv og andre i en tumultarisk situation, hvor følelserne er uden på tøjet, vil du også kunne se tilbage på en begivenhed, som du kan være stolt af, selvom det måske var hårdt, nogle gange ubærligt.

Bogen beskriver, hvad der skal ske i perioden, fra døden indtræffer, til begravelsen er overstået. Akkompagneret af personlige beretninger gennemgås de mange praktiske opgaver og følelsesmæssige udfordringer, der er forbundet med at tage afsked med en der står dig nær.

Bogen sætter ord på det uforståelige, på sorgen og på de dilemmaer, der kan opstå, når der skal tages mange hensyn, og tiden er knap.

HVIRVLET RUNDT I FØLELSER

“Der er som at være i en orkan. Man bliver hvirvlet rundt i følelser, mens alt er forandret og ikke til at forstå. Og samtidig fortsætter livet udenom, som om intet er hændt. Bus- serne kører, telefoner ringer, og regninger skal betales. Det er mærkeligt.”

Adam, 24 år

 Læs også