Anmeldelser

Fem hjerter i politiken

Det er en rigtig god oplevelse at køre ned gennem mindernes gade med Susanne Larsen som fortæller, for det stod bestemt ikke skrevet i kortene, at amagerpigen fra de beskedne kår skulle ende som topchef i SAS Danmark.

Niels Nørgaard i Bøger i Poltiken 7. Nov. 2009

En rigtig mønsterbryder

Historier om mønsterbrydere er altid spændende. Det er jo netop dem, som vi andre kan hente inspiration fra og tro på, at det faktisk nytter at gøre en indsats, at turde flytte sig, at bevæge sig i livet. Historien om tidligere SAS-direktør Susanne Larsen er en rigtig mønsterbryder-historie. Det er historien om en person, som aldrig burde være endt i toppen af erhvervslivet, men som turde, uden at give køb på fortid og personlighed.

Anbefaling af biografier i Business Berlingske Tidende 21. december 2009

En usædvanlig rejse

Susanne Larsen er en af de få danske kvinder, der er nået helt til tops i et mandsdomineret erhvervsliv. Hendes biografi handler om denne usædvanlige rejse, og er samtidigt et følsomt, personligt øjebliksbilleder fra et stykke Danmarkshistorie, en slags familiesaga og en livsklog kvindes iagttagelser, kommentarer til vores måde at leve vores liv på.

Kirsten Moth i Helsingør Dagblad 14. december 2009